Nieuws.

5 November 2016

Ook Zorggroep De Laren is VOOR

Wat is Zorggroep De Laren


Zorggroep De Laren heeft kleinschalige villa’s met huurappartementen voor senioren op de mooiste locaties In Nederland. De villa’s staan in Bosch en Duin, Hilversum, Berg en Dal, Rhoon, Maarssen, Son en Breugel en Bloemendaal (opent medio 2017). De ruim opgezette, luxe appartementen hebben een eigen woonkamer en aparte slaapkamer(s) en zijn zeer geschikt voor (echt)paren. Men woont en leeft er met behoud van autonomie en privacy maar in de wetenschap dat er een beroep gedaan kan worden op hulp en zorg als dat nodig is. En als de zorgbehoefte onverhoopt toeneemt, hoeft men niet te verhuizen.

Bewoners hebben hun eigen voordeur en houden de regie in eigen appartement. Vrienden en familie kunnen op visite komen wanneer zij dat wensen, waardoor aangenaam verrast worden een mogelijkheid is. In de gemeenschappelijke woonkamer en tijdens het eten kan men elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan. Er zijn verschillende op de behoefte van bewoners afgestemde activiteiten waar men vrijblijvend aan mee kan doen. Want genieten in de geborgenheid van eigen appartement kan natuurlijk ook!

Waar is Zorggroep De Laren VOOR?

Zorggroep De Laren is voor denken in mogelijkheden. Om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van bewoners is een ''can-do'' mentaliteit bij medewerkers zeer gewenst. Omdat een klein beetje meer aandacht geven of een klein beetje meer moeite doen er zó veel toe doet! Bewoners willen wonen en leven zoals ze gewend zijn. En dat is waar Zorggroep De Laren in ondersteunt en voor staat. 

Wat doet VOOR bij Zorggroep De Laren?

De woonzorgconcept van Zorggroep De Laren vraagt om medewerkers die gastheer/gastvrouw-schap en zorgdeskundigheid als vanzelfsprekend in zich hebben. Dat is een belangrijke combinatie. Het gaat om medewerkers die het de bewoners écht naar de zin wíllen maken. VOOR vond al enkele locatiemanagers voor Zorggroep De Laren. Ook voor de nieuwste locaties in Son en Breugel en Bloemendaal is VOOR actief geweest. Het ging om managers die bij voorkeur een achtergrond hebben in zorg én hospitality. Managers die begrijpen wat er nodig is om het hoge niveau van dienstverlening waar te kunnen maken. VOOR voelt het karakter van de organisatie goed aan. Daarnaast betekent werken met VOOR dat de vacatures in een enorm netwerk worden uitgezet. Zo vindt Zorggroep De Laren de meest geschikte locatiemanagers voor hun villa’s!

Ben je ook VOOR?

Meer ambitieuze opdrachtgevers hebben positieve ervaring met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014