Nieuws.

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR


Wat is Stimenz?

Stimenz levert diensten en expertise ter ondersteuning van mensen op weg naar optimale zelfredzaamheid. Zij werken hierbij nauw samen met vrijwilligers en bouwen actief mee aan sociale verbinding in wijken, dorpen en buurten. Stimenz is actief op het gebied van sociaal werk, geeft informatie en advies en zet zich in om huiselijk geweld en jeugdprostitutie tegen te gaan met meldpunten. Ook is Stimenz bezig met nieuwe concepten op het gebied van sociaal. Bijvoorbeeld door gezinnen waar het niet zo lekker loopt te verbinden met steungezinnen. Een ander voorbeeld is een project om jongeren te helpen hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het werkgebied van Stimenz omvat negen gemeenten op de Veluwe. De organisatie telt 180 medewerkers en 800 vrijwilligers. Hun inzet heeft als doel een samenleving bevorderen waarin iedereen meedoet en van betekenis is. Samen zoeken ze naar talenten en verbindingen. Soms bij de directe omgeving, soms bij zorgprofessionals, vrijwilligers of mantelzorgers. Altijd met het doel om iemand verder te helpen. Stimenz zet burgers en wijken in hun kracht onder het motto ‘sociaal werkt!’.

Waar is Stimenz VOOR?

Recent heeft Stimenz veel werk verzet om de organisatie te wijzigen. Een platte organisatie, daar is Stimenz VOOR. Er zijn nieuwe projecten opgezet. Stimenz is ambitieus en denkt in kansen en mogelijkheden. Professionals krijgen er de ruimte om zelfstandig te ondernemen. Binnen heldere kaders, zoals bijvoorbeeld contractafspraken met gemeenten, is er vrijheid om het beste te doen voor klanten. Er heerst een informele cultuur waarin iedereen bijdraagt aan een collectieve missie en visie. Maatschappelijke betrokkenheid, ondernemerschap en onafhankelijkheid zijn belangrijke waarden. Uitgaan van de kracht van mensen (klanten en medewerkers) - daar is Stimenz VOOR.

Wat doet VOOR bij Stimenz?

De organisatie wil de ingezette organisatieverandering bestendigen in 2017. VOOR voelde goed aan welke professionals daarvoor nodig zijn. Recent was VOOR succesvol in het vinden van een regiomanager voor Stimenz. “Van hun aanpak werd ik heel enthousiast,” vertelt Petra, de nieuwe regiomanager. “Het was anders dan mijn eerdere ervaringen met werving en selectie – persoonlijker en VOOR keek goed naar wat de organisatie nodig heeft.” Ook Greet Bouman, bestuurder van Stimenz en opdrachtgever spreekt van een prettige samenwerking: “We hadden een goede klik. VOOR had zich grondig verdiept in onze organisatie, kon snel schakelen en maakte waar wat ze beloofden. Ze aarzelden niet om stevige adviezen te geven. Mijn verwachtingen zijn overtroffen.” Stimenz heeft de afgelopen twee jaar, onder andere gefaciliteerd door Invoorzorg!, gewerkt met een methode die inzicht geeft in drijfveren van mensen, teams en organisaties. De wens was om deze aanpak ook in de werving toe te passen. “VOOR heeft dat op een prima manier in de werving ingevlochten – met resultaat.  Er waren veel goede kandidaten. VOOR heeft me echt een zorg uit handen genomen.”

Ben je ook VOOR?

VOOR is de nieuwe bemiddelingsformule voor staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Voor tijdelijk en voor vast. Meer opdrachtgevers met ambities hebben er positieve ervaring mee. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Ook het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014