Nieuws.

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

Waar is Middin VOOR?

Om zelfredzaamheid van mensen met een verstandelijke, lichamelijk of meervoudige beperking te stimuleren, zet Middin gericht technologie in, zoals apps, domotica en zorgrobots. De inzet van digitale toepassingen is een speerpunt van Middin, naast kennis en gastvrijheid.

Slimme sensoren meten of een cliënt een gezond dag-nachtritme heeft. Een smart horloge helpt de cliënt structuur te bieden. Leuke spelletjes helpen om de cliënt te activeren of vaardigheden aan te leren. Met een app kan de cliënt zelfstandig reizen. Middin is dan ook VOOR technologische innovatie.

Ook voor begeleiders van Middin heeft het gebruik van een tablet, Skype, what’s app of handige apps voordelen. “Je bent zo nog dichterbij de cliënt en je kunt sneller op zijn of haar vragen inspelen”, vertelt ambulant begeleider Bart Rijgersberg in deze video over ‘blended begeleiding’. Op 1 februari is de pilot Beeldbellen gestart, waarbij cliënten via een tablet snel en makkelijk hun vragen kunnen stellen aan een hulpverlener.

Middin gaat uit van de eigen kracht van mensen, wat voor achtergrond of beperking
ze ook hebben. Iedereen kan er rekenen op de ondersteuning om te leven zoals hij of zij wenst. Eigen keuzes, eigen regie - daar is Middin VOOR. Technologie ondersteunt daarbij.

Wat doet VOOR bij Middin?

Zorgmanagers geven leiding aan teams van begeleiders en zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg die Middin levert. Op woonlocaties, aan huis en in activiteitencentra. Ruim 4400 mensen met een beperking in Zuid-Holland kunnen op die zorg van Middin rekenen. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Ook werkt Middin voor specifieke doelgroepen als mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom.

VOOR heeft inmiddels succesvol vier zorgmanagers geworven voor Middin. Ook heeft VOOR het afgelopen jaar bemiddeld bij het vinden van een interim adviseur HRM. Daarbij sluit VOOR aan bij de speerpunten van Middin: kennis, gastvrijheid en technologische innovatie. VOOR zocht én vond professionals die begrijpen hoe ze de voorwaarden scheppen voor de begeleiders om te kunnen waarmaken waar Middin voor staat. Kortom, zorgmanagers die de ambitie van Middin weten te realiseren. Mooi om daaraan te mogen bijdragen.

Ben je ook VOOR?

Meer ambitieuze opdrachtgevers hebben positieve ervaring met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014