Nieuws.

8 Augustus 2017

Ook Ipse de Bruggen is VOOR

Waar is Ipse de Bruggen VOOR?

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen, de grootste zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking in Zuid-Holland. De inzet van 5000 medewerkers en een grote groep vrijwilligers is gericht op het bevorderen van de kwaliteit van het leven van de cliënten. De manier van werken en leven is vastgelegd in een Manifest.  De organisatie biedt kleinschalige, persoonlijke ondersteuning zodat mensen zelf de regie over hun leven voeren. Alles is gericht op het bevorderen van de kwaliteit van het leven van de cliënten. Uitgaande van de eigen kracht van cliënten én hun familie, vrienden en begeleiders. Dat betekent dus niet voor hen bepalen, overnemen of betuttelen maar cliënten ondersteunen om de regie over hun eigen leven te laten voeren. Er zijn diverse mogelijkheden voor wonen (dorp, stad of groen landgoed), ontspannen, leren en ontwikkelen (in lunchrooms, winkels, ateliers of bij de beroemde Jostiband die z’n oorsprong heeft bij Ipse de Bruggen). Een fijn leven voor alle cliënten– daar is Ipse de Bruggen VOOR.

Wat doet VOOR bij Ipse de Bruggen?

De organisatie zocht invulling van sleutelfuncties zoals secretaris Raad van Bestuur, bedrijfsjurist en directeur Vastgoed & Facilitair a.i. In intensieve samenwerking met VOOR is een gewenst profiel opgesteld van de toekomstige medewerkers. Daarbij was direct duidelijk dat Ipse de Bruggen een bijzondere organisatie is met bijzondere mensen. Er is een krachtige verandering gaande, waarbij het Manifest het vertrekpunt vormt. Het motto dat voor cliënten geldt, gaat ook op voor de medewerkers: je kan meer dan je denkt. Iedereen in de organisatie staat open voor kennisontwikkeling en andere inzichten. Het gezamenlijk streven om de tevredenheid van cliënten verder te verhogen, werkt verbindend. Na een brede intake kon VOOR een goede inschatting maken van de kandidaten die de organisatie op dit moment nodig heeft: professionals die van betekenis willen zijn, die werken met hun hoofd maar ook met hun hart. Na een uitgebreide voorselectie, heeft Ipse de Bruggen enkele geschikte kandidaten gesproken en de besten aangenomen. Als opdrachtgever hebben ze uitgesproken zich ‘ontzorgd’ te voelen mét resultaat.

Ben je ook VOOR?

Meer ambitieuze opdrachtgevers hebben positieve ervaring met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

 

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014