Nieuws.

2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

Waar is Aliantus Oud Seyst VOOR?

Een licht en open gebouw. Rustig gelegen, maar wel midden tussen winkels, theater, bioscoop en goede restaurants. Dat is wat Carel de Vries voor ogen had toen hij een nieuwe woonplek met zorg zocht voor zijn moeder. Een thuis waar zij kan rekenen op persoonlijke aandacht en haar eigen dagritme kan volgen – daar waren ze naar op zoek. Ze ontmoetten veel betrokken vakmensen, maar het bestaande aanbod voor wonen en zorg vonden ze te generiek. Niet de plek zoals zij die zelf voor ogen hadden. ‘Zal ik dan zelf iets ontwikkelen?’, vroeg Carel de Vries zich op een goed moment af. Dat idee groeide uit tot een doordacht plan. Het resultaat opent op 1 november 2017: Aliantus Oud Seyst. Een nieuw, ruim appartementengebouw dat voldoet aan alle wensen van de moeder van Carel de Vries. Details kloppen, er is ruimte. Het ligt in het hart van Zeist, midden tussen voorzieningen en toch rustig, vlakbij  Slot Zeist met z’n mooie omgeving. Het gebouw telt twee vleugels, een voor ouderen met een fysieke zorgvraag (20 appartementen) en een voor ouderen met dementie (18 studio’s). Hoe hun situatie zich ook ontwikkelt en welke fysieke zorg ze ook nodig hebben, bewoners kunnen altijd blijven. Doorschuiven van de ene naar de andere vleugel is mogelijk als dat nodig is. Zo kunnen partners altijd bij elkaar blijven onder één dak. Bij de geboden zorg is het gedachtegoed van Planetree leidend. Dat betekent veiligheid, liefde en onverdeelde aandacht voor mensen in kwetsbare situaties. Planetree staat voor de best mogelijke zorg, een helende omgeving, een gezonde organisatie. Een thuis waar ouderen léven, waardig, met vrijheid en omgeven door warmte en deskundige zorg  – daar is Aliantus Oud Seyst VOOR!

Wat doet VOOR bij Aliantus?

Aliantus zocht een vestigingsdirecteur voor de nieuwe vestiging in het centrum van Zeist. Vanuit zijn netwerk kreeg Aliantus-initiatiefnemer Carel de Vries de aanbeveling om VOOR de juiste persoon voor deze positie te laten vinden. Na een eerste kennismaking gunde hij VOOR de opdracht. In samenwerking zijn we tot een helder wervingsprofiel gekomen waarin ook het eigen karakter en de ambitie van Aliantus goed tot uitdrukking kwam. Dankzij de open opstelling van de opdrachtgever konden we onze rol van sparringpartner goed vervullen. De vacature leverde reacties van uitstekende kandidaten op. Daaruit heeft VOOR eerst een bredere selectie gemaakt. Na zorgvuldige selectiegesprekken heeft VOOR enkele kandidaten voorgedragen. Heidi Reijerkerk is gekozen als nieuwe vestigingsdirecteur. Zij is sinds juni 2017 werkzaam bij Aliantus en kijkt reikhalzend uit naar de opening van het pand op 1 november aanstaande. Met haar team gaat zij het idee realiseren waaruit Aliantus is ontstaan.

Ben je ook VOOR?

Al onze opdrachtgevers hebben positieve ervaringen met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.


VOORbeeld-verkiezing 2018   Ook Aliantus Oud Seyst is (zoals alle opdrachtgevers van VOOR) uitgenodigd om komend jaar mee te doen aan de VOORbeeld-verkiezing 2018. VOOR geeft namelijk elk jaar 10% van de volledige omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. Ook in 2018 is VOOR op zoek naar een inspirerend VOORbeeld van maatschappelijke vernieuwing, van positief denken en van gewoon doen. In de 2017-editie koos de jury het project van inzender Insula Dei Huize Kohlmann tot VOORbeeld 2017: de stichting Reddingshonden ontving € 40.574,-.

 

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014