Nieuws.

23 Mei 2018

Ook Herman is VOOR

Herman Berk, Zelfstandig Professional (ZP’er), werkt via VOOR als projectleider bij Middin

 

Waar ben jij VOOR?

Er zijn voor een ander – daar ben ik VOOR. Bijvoorbeeld door iemand praktisch te steunen, te helpen in zijn of haar ontwikkeling, een goed advies te geven, ergens mee uit de brand te helpen of positieve aandacht te geven.

Bij een ontslagronde heb ik gesprekken gevoerd met de medewerkers die ontslagen werden. Ik heb mij ervoor ingezet dat het zorgvuldig werd afgewikkeld. Zodat medewerkers achteraf zeggen: het was pijnlijk om te horen, maar ik ben respectvol behandeld. Als ik iemand die gesolliciteerd heeft, moet afwijzen, doe ik dat op zo’n manier dat diegene er wél iets van opsteekt. In z’n algemeenheid geef ik graag een goed carrièreadvies of help iemand een goed beeld te vormen van kwaliteiten en minder sterke/zwakke punten. Kortom, ik wil een ander graag verder helpen en iets bijdragen aan zijn of haar leven.

Bij veranderingen heb ik medewerkers altijd willen betrekken om te zorgen dat zij actief bijdragen aan het proces en (ook) de positieve kanten zien. Wie mij benadert voor een vraagstuk waarbij ik zelf niet direct iets kan betekenen (of waar ik geen tijd voor heb), denk ik mee over: wie is de meest geschikte hiervoor? Het meest bevredigend is als ik een match kan maken tussen een vraag van een klant en een aanbod van een (zzp-)collega.

Wat heeft VOOR betekend voor mij?

VOOR heeft mij geholpen zoals ik anderen graag help, namelijk écht betrokken. VOOR heeft me in contact gebracht met een organisatie waar ik zonder bemiddeling niet zo makkelijk binnen zou komen, namelijk Middin, een grote zorgorganisatie in Zuid-Holland. In het begin heb ik met VOOR goed kunnen sparren over de aanpak van mijn opdracht. Bij Middin werk ik als projectleider bij een van hun vijf regio’s. Ik heb er een concept voor de inzet van een flexibele schil ontwikkeld en geïmplementeerd. Er is nu een goed inzicht in wat flexibel inzetbaar personeel strategisch betekent: hoe belangrijk zij zijn voor zorg aan cliënten. Er is echt sprake van herwaardering van flexibel inzetbare medewerkers. Het is mooi om te zien dat het project succesvol is. Ook de andere vier regio’s willen het concept overnemen.

Wat VOOR hierin betekende, was actief meedenken over hoe ik goede feedback kon krijgen (over de tevredenheid) van de opdrachtgever. Daarnaast heb ik met VOOR een opzet ontwikkeld om kennis te delen: met en tussen klanten van VOOR en medewerkers van VOOR. Op die manier kan ik mogelijk ook weer iets bijdragen aan de ontwikkeling van anderen.

Ben je ook VOOR?

Meer zelfstandig professionals (ZPers) en opdrachtgevers hebben positieve ervaringen met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

 

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014