Nieuws.

26 Januari 2014

Franchisenemers gezocht om mee te bouwen aan VOOR

Samen ondernemen op franchisebasis? Wij zijn VOOR.
Zelfstandig Professionals (ZPers) worden steeds belangrijker voor organisaties. De markt is toe aan vernieuwing. VOOR wil bijdragen aan een positieve beweging in de maatschappij. We zien ontwikkelingen én kansen in de markt en introduceren een nieuwe formule voor de bemiddeling van zelfstandige professionals (ZPers). Die aanpak slaat aan. Daarom willen we VOOR verder uitbreiden, samen met ondernemende professionals die zich thuis voelen bij onze aanpak en kernwaarden.
 
De aanpak.
Bij VOOR staat de ZPer centraal. We zorgen ervoor dat deze zelfstandig zaken kan doen met de opdrachtgever. De opdrachtgever ontvangt alleen een factuur van de ZPer. VOOR berekent verder geen extra kosten. Elke ZPer draagt 10-15% fee af voor onze dienstverlening, acquisitie, verbinden en begeleiden.
 
‘Zaken doen’ en ‘goed doen’.
Jaarlijks geven we 10% van onze omzet aan de stichting VOOR. Dit bedrag gaat naar een project waar de wereld mooier van wordt. Alle opdrachtgevers en VOOR ZPers die een opdracht via ons doen, mogen een project voordragen. De jury van de stichting VOOR kiest elk jaar naar welk project het geld gaat. Dat noemen we het VOORbeeld. Met het hele netwerk maken we dit gezamenlijk mogelijk.
 
Kernwaarden.
Vertrouwen, delen en ambitie zijn onze kernwaarden. We werken samen vanuit vertrouwen. Met geloof in de kracht van een netwerk en wat zelfstandig professionals kunnen betekenen. Delen doen we elk jaar met het VOORbeeld. Onze ambitie is om met VOOR de grootste bemiddelingsformule van Nederland te worden en de wereld wat mooier te maken.
 
Mee-ondernemen.
Herken je onze transparante aanpak en scherpe fee (kort samengevat: het impresariomodel) als een manier van werken die aansluit bij de tijdgeest? Je hebt nu de kans om mee te ondernemen.
De oprichters van VOOR hebben een reputatie en sterk netwerk in de zorg. Vooral in deze sector zijn we momenteel actief. De VOOR-formule kan uiteraard evengoed in andere sectoren een succes worden, bijvoorbeeld overheden, woningcorporaties, financiële dienstverleners, etc. We zoeken ondernemende mensen die op franchisebasis met VOOR willen samenwerken.
 
Ben je ook VOOR?
Je bent al zelfstandig of nog interim consultant/recruiter bij een traditioneel bureau. In elk geval ken je het vak van selecteren, bemiddelen en coachen van professionals op HBO+-niveau in tijdelijke opdrachten.
én wilt dit nu als zelfstandig ondernemer gaan doen. Je hebt een sterk netwerk, bent in staat eigen opdrachten te acquireren en de juiste mensen bij elkaar te brengen. Je weet ook dat persoonlijke aandacht voor de zelfstandige professionals en voor de opdrachtgevers de sleutel is tot succes. Bouwen aan relaties, dat is het doel - met commercieel succes als resultaat.
 
Samenwerken met VOOR op franchisebasis:
- Sterke basis met merk en formule VOOR
- Werken voor eigen rekening en risico
- Geen instapkosten
- Ondernemers vrijheid
- Goede omzetmogelijkheden
- Gebruik VOOR-software (SalesForce, website en LInkedIn Company page)
- Volledige transparantie en het delen van alle informatie zoals Dbase met opdrachtgevers en ZPers
- Goed inwerkprogramma en gerichte begeleiding
 
Meer weten?
Als je interesse hebt, laten we dan een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Dan kunnen we uitgebreid kennismaken, onze plannen en dromen delen en de mogelijkheden voor samenwerking op franchisebasis verder uitwerken. Stuur een mail met je motivatie en een link naar je Linkedin profiel naar janwillem@voor.nl.
Ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is, stuur dan gerust deze mail door.

Onderneem mee met VOOR. Deel mee in het succes van VOOR. Help mee om het jaarlijkse VOORbeeld groot te maken.
Samen meer bereiken dan je voor mogelijk houdt – wij zijn VOOR.
 
VOOR.nl – daar vind je alle informatie over VOOR en de VOORbeeld-verkiezing 2014.

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014