Nieuws.

16 September 2016

Ook Insula Dei Huize Kohlmann is VOOR

Wat is Insula Dei Huize Kohlmann?

Insula Dei Huize Kohlmann biedt verschillende soorten woonvoorzieningen voor ouderen met hoogwaardige zorg en brede (luxe) dienstverlening. Er zijn twee locaties, in Arnhem-Noord (Landgoed Rennen Enk) en in het centrum van Arnhem, elk met een eigen karakter, maar verbonden door een gemeenschappelijke geschiedenis. De een komt voort uit een voormalig kloosterverzorgingshuis (Insula Dei). De ander heeft z’n oorsprong in een charitatieve stichting van een rijke koopman (Huize Kohlmann). Insula Dei Huize Kohlmann biedt ook zorg en dienstverlening aan ouderen die zelfstandig wonen in de omgeving van de zorgcentra.

Waar is Insula Dei Huize Kohlmann VOOR?

De organisatie ondersteunt ouderen waar nodig, met aandacht voor hun individuele wensen, leefstijl en wat zij op eigen kracht kunnen. Zelfredzaamheid versterken zij met ‘samen-redzaamheid’. Alle bewoners en cliënten voelen zich aangesproken door een ‘bewuste levensstijl’, waarbij omzien naar de ander en aandacht voor elkaar centraal staan. Insula Dei Huize Kohlmann bevordert de ontmoeting tussen mensen en biedt alle ruimte voor zingeving, inspiratie en spiritualiteit. Voor mensen met dementie en hun mantelzorgers komt er begin 2017 een centraal punt voor ontmoeting, informatie en dagbesteding op de locatie Huize Kohlmann. Andere nieuwe initiatieven die de organisatie kenmerken zijn bijvoorbeeld de ‘soepsalon’ en ID Privé. In de soepsalon wordt gekookt voor bezoekers en werknemers van omliggende instanties als politie, gemeente en provincie. ID Privé is een nieuwe thuiszorg- en woonzorgvorm voor mensen met dementieproblematiek die niet meer zelfstandig in hun eigen huis kunnen of willen wonen, maar wel privacy willen en hun eigen leefritme en -stijl willen behouden.

Wat doet VOOR bij Insula Dei Huize Kohlmann?

In het voorjaar van 2016 is VOOR in contact gekomen met Insula Dei Huize Kohlmann en haar bestuurder Barbara Versteegen. Er waren vacatures voor de functies van Office Manager en HRM Adviseur. VOOR verdiepte zich grondig in het karakter van de organisatie en wist de best passende professionals te vinden. Sabrine, in augustus gestart als office manager, vertelt: “Mijn indruk van VOOR was positief. De belofte ‘we zijn er VOOR jou’ was passend en werd waargemaakt. De eerste kennismaking via skype heb ik als prettig ervaren. Daarna volgden leuke, ongedwongen gesprekken met een partner van VOOR. Hoewel ik die gesprekken vooraf best spannend vond, voelde ik me direct op mijn gemak. Ik heb een oprechte betrokkenheid ervaren. Je krijgt goede informatie van te voren. Het klopt. De snelheid waarmee ik geïnformeerd werd tijdens de procedure was fijn”. HRM Adviseur Astrud start in september en vertelt: “De selectieprocedure van VOOR heb ik als deskundig en zorgvuldig ervaren. VOOR schetste een duidelijk beeld van de opdrachtgever en klantwensen. Gedurende de eigentijdse procedure (om te beginnen via skype) was er persoonlijk aandacht voor mij als kandidaat.”

Ben je ook VOOR?

Meer ambitieuze opdrachtgevers hebben positieve ervaring met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014