Wij zijn VOOR:

Referenties

Albert-Jan Mante

Revant

Voorzitter Raad van Bestuur

Wat ik waardeer aan VOOR zijn de korte lijnen en de snelheid van handelen: die liggen in elkaars verlengde.

Lees meer

Ook de openheid die wij met elkaar hebben: ik kan heel open zijn in mijn overwegingen en ideeën en gedachten. De partner van VOOR vertaalt, interpreteert en toetst dat en kijkt vervolgens in het netwerk van VOOR. VOOR reageert snel en werkt heel klantgericht.

Jan van Hoek

Ipse de Bruggen

Voorzitter Raad van Bestuur

Als relatieve nieuwkomer doet VOOR net even een extra stap, vanuit een volstrekt eigen imago. Ik heb inmiddels voor zowel interim als vast voor een vijftal functies zeer positieve ervaringen.

Gita Gallé

Deventer Ziekenhuis

Voorzitter Raad van Bestuur

De VOORpartner heeft zich zo goed als mogelijk verdiept in wat er nodig is en wat voor een profiel daarbij past, en dan vooral de persoonlijke kwaliteiten.

Lees meer

Over een kandidaat aarzelden wij naar aanleiding van de informatie op papier, maar VOOR onderbouwde waarom juist zij goed zou passen - en zij is het uiteindelijk ook geworden. Dat geeft vertrouwen in VOOR.

Ruud Piera

Lijn5

Directeur

De werkwijze van VOOR is wezenlijk anders dan de meer traditionele executive search en interim management bureaus. Ik heb de samenwerking als bijzonder prettig ervaren, een betrokken business partner die voor het maximaal haalbare resultaat gaat en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.