Een nieuwe manier om opdrachtgevers en professionals te verbinden.

Wij zijn VOOR.

Over VOOR

Veel organisaties hebben te maken met een realiteit die voortdurend verandert. Onze overtuiging is dat het verbinden van de beste (zelfstandig) professionals daarmee steeds belangrijker wordt. Ook zien we een groeiende aandacht voor waarde creëren, duurzaamheid en zingeving. Positieve bewegingen in de maatschappij waar we graag aan bijdragen.

Het juiste talent op het juiste moment

De arbeidsmarkt wordt krapper, de uitdaging wordt nog groter om het juiste talent aan je organisatie te verbinden. Wie houdt daarin het overzicht? Wij herkennen direct welk talent het beste past bij je vraag en bij je organisatie, of het nu gaat om hoogopgeleide staf, management, directie, Raad van Bestuur of Raad van Toezicht. Onze aanpak is van deze tijd. Ons tarief ook. We werken zelf als netwerk, zonder hoofdkantoor, zonder onnodige overhead. Met plezier, met overtuiging.

'Zaken doen' en 'goed doen'

Jaarlijks geven we 10% van onze omzet aan de stichting VOOR. Het geld gaat naar een project waar de wereld iets mooier van wordt. Dat noemen we het VOORbeeld. Iedere opdrachtgever en ZPer die een opdracht via ons doet, mag een project voordragen. De jury hakt uiteindelijk de knoop door wie het VOORbeeld wordt.

Wij zijn VOOR

VOOR is opgericht door Marieke Sprietsma, Jan Willem ten Hagen en Michel Vos. Vakmensen die de arbeidsmarkt kennen en thuis zijn in diverse organisaties. Ze hebben een sterk netwerk opgebouwd van (zelfstandig) professionals die samen iets moois in beweging willen brengen. VOOR werkt als netwerk van zelfstandige recruiters/partners zonder hoofdkantoor en zonder onnodige overhead. Met plezier, met overtuiging.