Idee├źn waar de wereld mooier van wordt.

Wij zijn VOOR.

VOORbeeld-verkiezing 2020: VOOR een sociale samenleving

Ook in 2020 is er weer een VOORbeeld-verkiezing, voor de zevende keer alweer. Wel zijn er twee belangrijke veranderingen in de opzet ten opzichte van de voorgaande edities:

1. Voortaan heeft de VOORbeeld-verkiezing een thema. Alle opdrachtgevers en zelfstandig professionals (ZPers) van VOOR konden kiezen uit drie mogelijke thema's. Na een stemronde in januari 2020 kozen zij als thema voor 2020: VOOR een sociale samenleving

2. Iedereen in Nederland die een idee heeft voor een project dat ook VOOR een sociale samenleving is, mag dit indienen voor de VOORbeeld-verkiezing en maakt kans op het beschikbare geldbedrag (€ 111.200,-).

Verder blijft de VOORbeeld-verkiezing als vorige jaren: VOOR geeft 10% van de omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. Welk project, dat wordt bepaald in de VOORbeeld-verkiezing. Die bestaat uit een voorronde en een juryronde. De voorronde is een openbare stemronde waarbij iedereen via LinkedIn en Facebook punten mag geven aan zijn favoriete project(en). Dat levert een top10 op en daaruit kiest de jury drie genomineerden. In de finale presenteren de drie genomineerden hun project en kiest de jury de winnaar. 

Wil je alvast een indruk krijgen van hoe die feestelijke finale eruit ziet, bekijk dan de aftermovie van de VOORbeeld-verkiezing 2019 met 'Florence Swingt' als winnaar.

De Top 10

0 personen hebben hun stem uitgebracht via LinkedIn.
0 personen hebben hun stem uitgebracht via Facebook.