De Jury.

Tanja Jess

Tanja Jess

Actrice Tanja Jess werd bekend bij het grote publiek door haar rol bij Goede tijden, slechte tijden. Zij speelde vele rollen, onder meer in Unit 13, Bon bini beach, Baantjer, Wildschut & De Vries, Toen was geluk heel gewoon, Van God Los en de tv-serie Bloedverwanten. Ook had zij een rol in de musical 'Boyband' en speelde zij in diverse speel- en tv-films, zoals Leef! en Mijn Opa De Bankrover.

In 2012 was zij deelnemer in het programma Maestro, waarin deelnemers zonder dirigeerervaring streden om de gouden baton voor de beste dirigent. Tanja Jess werd tweede achter Lenette van Dongen.

Naast haar carrière als actrice werkte zij ook als presentatrice. Onder meer voor het filmprogramma van Canal+, diverse programma’s voor Veronica, op de radio voor 100%NL en recentelijk het tv programma 'Ik Word Moeder' bij RTL. Dat laatste presenteerde ze samen met Anousha Nzume met wie zij ook het boek 'de Mama Match' schreef. Bovendien hebben Tanja en Anousha zich samen als ambassadeurs aan de stichting Cordaid Memisa verbonden. Verder schrijft Tanja inmiddels 5 jaar een vaste column in 100%NL Magazine.

 Foto: met dank aan Cordaid Memisa

Terug

  180907111650omar.jpg

  Omar Munie

  Omar Munie (1986) is een jonge... Lees meer
  robbert.jpeg

  Robbert Huijsman

  Prof.dr. Robbert Huijsman MBA ... Lees meer
  marith.jpeg

  Marith Volp

  Marith Volp (1972) is directeu... Lees meer
  200707101919jim-van-geest.jpg

  Jim van Geest

  Jim van Geest (1964) is tot be... Lees meer