Wij zijn voor

Kyra Cools

Kyra Cools

De mooiste mogelijkheden, ik ben VOOR.

Als je die effectief weet te maken, dan groei jij. En daarmee groeit de organisatie en wat je bereikt voor en met cliënten. Goede resultaten en innovatie ontstaan als je samenwerkt met mensen buiten je comfortzone. Dat vraagt het lef om voorbij je eerste indruk, contact te maken en verschil van perspectief te benutten. Mensen te zien als je partners in plaats van resources.

Dit komt voor mij terug in VOOR: zoek juist naar degene die je nog niet kent zodat de mooiste kans op groei voor jou en je organisatie werkelijkheid wordt.

Ervaring

Mijn 30 jaar veranderervaring in zorg en welzijn zet ik in om vlot tot de kern van de opdracht of vacature te komen. Mijn passie is die te matchen met persoonlijke groei van de betrokkenen. Ik doorzie de diepere laag waarop de verandering zich afspeelt en kan je dit helder, met compassie en humor laten ervaren. Daarbij concreet en duidelijk zijn over wat wordt verwacht. En menselijk en motiverend in het begeleiden daarnaar toe. Dit levert een duurzame, diepgaande verandering op in plaats van een vluchtige verandering van gedachte of gedrag.


Alle partners

  Partner - 220316120630tim_web.png

  Tim de Jong

  Vitaliteit, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220316120601edo_web.png

  Edo Lagendijk

  Groei: door te delen en samen te werken, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 210903103731janwillemportret.jpg

  Jan Willem ten Hagen

  Beweging vanuit mogelijkheden, ik ben VOOR.

  Lees meer