Snel de best passende interim-manager vinden?

Wij zijn VOOR.

VOOR ZP

Zo kan bemiddeling van interimmers ook

Op zoek naar tijdelijke versterking van je organisatie? Toe aan een vernieuwende formule om een interim-manager te vinden? Werk dan samen met VOOR. Bemiddeling doen we kosteloos. We vragen er wel iets voor terug: vijf werkdagen exclusiviteit. Alleen dan kunnen we ons werk zorgvuldig doen en de interim voor je vinden die echt past qua kennis, ervaring en persoonlijkheid.

Wie is VOOR?

VOOR is een vernieuwende bemiddelingsformule voor hoogopgeleide staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Voor tijdelijk en voor vast. Interim professionals noemen we graag Zelfstandig Professionals (ZPers).

Welke stappen doorlopen we met je?

Vijf werkdagen exclusiviteit betekent dat je vijf dagen lang alleen samenwerkt met VOOR om de beste interim te vinden.

  • INTAKE  |  Binnen 24 uur een intakegesprek met een VOOR-partner die luistert, doorvraagt en de opdracht samen met je scherp stelt.

  • OPDRACHTOMSCHRIJVING OPSTELLEN  |  Je ontvangt een aansprekende verwoording van de uitdaging en wat er van de kandidaat wordt verwacht.

  • IN NETWERKEN UITZETTEN EN WERVEN  |  We zetten elke opdracht breed uit: met de gezamenlijke wervingsexpertise en netwerken van tien partners komt de opdracht binnen enkele dagen bij duizenden (interim) professionals. We gaan pro actief op zoek naar geschikte kandidaten en benaderen hen gericht. Zo komt de opdracht zeker bij de meest geschikte kandidaten.

  • SELECTEREN  |  Wij spreken uitgebreid met diverse kandidaten. Met onze ervaring en mensenkennis weten we snel welke kandidaten het beste bij jullie opdarcht past en de opdracht tot een succes kunnen maken.

  • KENNISMAKEN  |  We laten je altijd met de twee of drie geschikte kandidaten kennismaken, zodat je een afgewogen keuze kunt maken. Voor, tijdens en na de gesprekken adviseren we je uiteraard.

  • KIEZEN  |  Heb je de ideale kandidaat gevonden, dan doe je als opdrachtgever rechtstreeks zaken met de betreffende interim-manager. Van hem/haar ontvang je de facturen. VOOR biedt op maat begeleiding van de opdracht, waar ook onder meer een evaluatie van de opdracht bij hoort.

Hoe is deze formule mogelijk?

Je doet als opdrachtgever direct zaken met de ZPer. Die draagt een bescheiden en fiscaal aftrekbare fee af aan VOOR. Kwaliteit voor een scherpe prijs. Bemiddeling zonder overhead en zonder omweg. Zo houden we de kosten van interim-management op een fair niveau.

Waarom werkt niet iedereen zo?

Wij kunnen alleen voor onszelf spreken. Onze ambitie is een netwerk laten groeien van mensen die iets willen betekenen voor de samenleving. Die verbinden we met opdrachtgevers die van betekenis willen zijn. Een goede interim-manager kan van grote waarde zijn voor je organisatie. Daarom hechten we aan een zo zorgvuldige mogelijke selectieprocedure. Dat is in het belang van de medewerkers in je organisatie, je klanten/bewoners/patiënten en de kwaliteit van je werkprocessen.

Bovendien mag je als opdrachtgever van VOOR deelnemen aan de VOORbeeld-verkiezing, waar bepaald wordt aan welke maatschappelijke projecten we jaarlijks 10% van onze omzet geven.

Steeds meer mensen zijn VOOR:

‘Wat ik waardeer aan VOOR zijn de korte lijnen en de snelheid van handelen: die liggen in elkaars verlengde. Ook de openheid die wij met elkaar hebben: ik kan heel open zijn in mijn overwegingen en ideeën en gedachten. De partner van VOOR vertaalt, interpreteert en toetst dat en kijkt vervolgens in het netwerk van VOOR. VOOR reageert snel en werkt heel klantgericht.’ Albert-Jan Mante, Voorzitter Raad van Bestuur Revant

‘De partner van VOOR heeft zich zo goed als mogelijk verdiept in wat er nodig is en wat voor een profiel daarbij past, en dan vooral de persoonlijke kwaliteiten. In het aanbod van kandidaten was er vervolgens ook echt wat te kiezen voor ons. Over een kandidaat aarzelden wij naar aanleiding van de informatie op papier, maar de partner van VOOR onderbouwde waarom juist zij goed zou passen - en zij is het uiteindelijk ook geworden. Dat geeft vertrouwen in VOOR. De ervaringen met de kandidaat zijn vervolgens heel positief: er is een goede fit. Ze is heel goed in staat gebleken te doen wat er vanuit de opdracht gevraagd werd.’ Gita Gallé, Bestuursvoorzitter Deventer Ziekenhuis

‘De VOOR partner wist precies wat we zochten en vervolgens hadden wij snel de beste kandidaat aan boord. Het snelle handelen was zeer top! De ZPer hield rust en overzicht en heeft het gewenste resultaat opgeleverd. Kers op de taart is dat deze dienstverlening van VOOR kosteloos is.Elianette van Limburgh, Operationeel Directeur bij de Elzen Kliniek

 

Interesse? Neem contact op met Jan Willem ten Hagen: 06-41765586 of mail naar janwillem@voor.nl