Wij zijn voor

Mariët Hofenk

Mariët Hofenk

Samen groeien, ik ben VOOR.

2 woorden, die staan voor wat ik belangrijk vind: samen, jij en ik, zij en wij. Aandacht voor de ander. Gelijkwaardig. Groeien. Blijven ontwikkelen. Als mens en organisatie. Een rijker mens worden. Een inclusievere organisatie vormen. Bijdragen aan een betere wereld. Nieuwe dingen leren. Geven en ontvangen. De ander ontmoeten en erkennen. Samen, met elkaar. 

Ervaring

Werving en selectie is de rode draad in mijn loopbaan. Vanuit rollen als loopbaanadviseur en HR-businesspartner heb ik medewerkers en werkzoekenden individueel begeleid bij de verandermomenten in hun loopbaan. Als leidinggevende heb ik de kansen van vacatures gezien. Evenals de nadelen ervan. In alle rollen heb ik het belang van een zorgvuldig wervings- en selectieproces ervaren. En de noodzaak van een juiste inbedding van de nieuwe medewerker in het team. Ons proces gaat daarom door na de plaatsing van de beste kandidaat. VOOR staat er als partner, óók na de succesvolle plaatsing.

Mijn kernwaarden zijn groei, luisteren en waarderen. Ik ben mensgericht en houd ervan te luisteren en bevragen. Mijn beschouwend karakter combineer ik met een directe scherpzinnigheid. Daarmee win ik snel inzicht in wat speelt in alle stromen. Een goede basis voor een impactvol wervingstraject.

GGZ | Maatschappelijke Opvang | Sociale werkvoorziening | HRM | advies | Werving & Selectie 


Alle partners

  Partner - 220316120538michel_web.png

  Michel Vos

  Werken vanuit je hart, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220316120601edo_web.png

  Edo Lagendijk

  Groei: door te delen en samen te werken, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220614073042220610114414smaggy_headshot.jpg

  Smaggy Biekman

  Een goed gesprek, ik ben VOOR.

  Lees meer