Wij zijn voor

Esther Mouwe

Esther Mouwe

Serendipiteit, ik ben VOOR.

= het vinden van iets onverwachts en van waarde terwijl je daar niet naar op zoek bent. Aansluiten als partner bij VOOR is voor mij een mooi voorbeeld van ‘een ongezochte vondst’. In werving en selectie wil ik graag bijdragen aan de beste match tussen kandidaat en organisatie, door oog te hebben voor het onverwachte. 

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in verschillende sectoren waaronder gemeente, muziek- en kunsteducatie en de advieswereld. De afgelopen 10 jaar heb ik me als Regio- en Accountmanager van een landelijk Onderwijsadviesbureau vol passie ingezet om op een gelijkwaardige en oprechte manier een bijdrage te kunnen leveren aan het persoonlijk leiderschap van een team professionals en van mijn klanten. En daarmee aan de optimale ontwikkeling van kinderen. Het is mijn wens om met die kennis en ervaring vanuit VOOR mede het verschil te kunnen maken voor het onderwijs en het maatschappelijk belang.

Ervaring

Ik ben opgeleid in en heb veel ervaring met leiderschap, verandermanagement en organisatieontwikkeling en heb me laten inspireren door de Corporate Antropologie en Deep Democracy. Besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen waardoor draagvlak en daadkracht toeneemt, daar geloof ik in. Ik gebruik die verschillende invalshoeken om in dialoog te gaan en tot de beste keuze of oplossingen te komen. Daarnaast ben ik opgeleid en werkzaam als Trainingsacteur. Dit mooie vak heeft mij geleerd om in communicatie niet alleen te luisteren maar ook goed te kijken.

Mijn aanpak kenmerkt zich door ‘power & love’: ik hou van aanpakken, ben scherp op afspraken, ik heb een goed analytisch vermogen en regel zaken snel en adequaat. Ik werk vanuit verbinding en in relatie met de ander en sluit aan bij datgene wat al krachtig en succesvol is. Ik ga met oprechte nieuwsgierigheid, professionele eigen wijsheid en humor het gesprek aan.


Alle partners

  Partner - 220223123357portret_anne-marie.jpg

  Anne-Marie Kamphuis

  Bezieling, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220316120610eric_web.png

  Eric de Macker

  Verandering door verwondering, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220316120601edo_web.png

  Edo Lagendijk

  Groei: door te delen en samen te werken, ik ben VOOR.

  Lees meer